Tanúsítvány
SSL Certificate
Hírlevél
Szavazás

Termékek


Gyógynövény párna
Gyógynövény párna

"Relax" " Nyugi"" Füles" " Szundi" "Reuma" stb neveket adtak kissebb nagyobb vásárlóink a " mindenre jó" párnána Az aromaterápiás rizspárna 100 % -os tisztaságú, bió levendula,  orvosi citromfű és (pinus silvestri)  ezüst fenyő illóolaj keverékkel készül. A hatóanyagok az  illó olaj további  használatával frissíthetőek, örök darab. 

A cserélhető, mosható pamut párna huzatot sok féle színben és mintában készítjük a képek alapján a változatok menü pontban lehet kiválasztan. Váltó huzat is rendelhető. 

Levendula

A levendula „nemzetségnek” sok tagja van, használat közben a latin név feltüntetésével tudjuk pontosan azonosítani az egyes fajtákat.: pl. Angol levendula: Lavandula angustifolia, és a közönséges levendula : Lavandula officinalis , spike (tüske)levendula Lavandula latifolia

Kémiai összetétele : fajtánként eltérő, terápiás használata az összetevők pontos ismeretével ajánlott.

Energetikai tulajdonságai:

Idegnyugtató, szorongás enyhítése, mélyalvás elősegítése, magabiztosság megerősítése.„ A levendula olaj a tisztaság, a frissesség és a rend légkörét ajándékozza. Tavaszi nagytakarítást végez a lélekben. „Lelki fürdőben részesítelek.” ( Forrás: Aroma lexikon, M.Kraus)

Kapcsolódó Arkangyalok: Haniel, Jeremiel, Mihály, Raziel

Kapcsolódó csakrák Gyökér csakra, napfonat csakra, harmadikszem csakra

A Levendula üzenete. „ Engedd, meg hogy fogjam a kezed, és megnyugtassalak. Nincs mitől tartanod” ( Forrás :Virág Biblia, R.Reeves)

Citromfű Melissa officinalis

Energetikai tulajdonsága: Vérnyomás csökkentő, nyugtató, szíverősítő hatású, segítség az  időjárási frontok elviselésében. Stressz oldó hatásával a feszültséget csökkenti.

„ Nyisd meg szívedet, akkor barátsággal fordul feléd a világ „  ( M.Kraus)

Fenyő Pinus silvestris

Energetikai tulajdonságok: Lelkierő, önbizalom, negatívumok oldása, védelem.

Kapcsolódó Arkangyalok: Mihály, Raziel

Kapcsolódó csakrák: Napfonatcsakra, szívcsakra,torokcsakra


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés