Kérdésed van? Fordulj hozzám bizalommal. +36 70 519 8753

ZOÉ Aroma Diffúzor
ZOÉ Aroma Diffúzor
21 990 Ft
ÚJ

ZOÉ Aroma Diffúzor

ZOÉ Aroma Diffúzor
ZOÉ Aroma Diffúzor

ZOE - egy designer tervezésű  aroma diffúzor ami " Amber Light™" világítással készült..

Csodás illat, elegáns esztétikus  megjelenéssel. Az ultrahangos tér illatosító, kellemes, megnyugtató halvány LED világítással. A világítás akár ki is kapcsolható. 

Nagyon hatásosan tisztítja a levegőt és jó a szervezetnek mert a porlasztott  illóolaj molekulákat könnyebben  lélegezzük be.

Stadler Form ZOE Aroma diffúzor tulajdonságai:

  • Automatikus kikapcsolás, ha a tartály üres
  • Tervező: Fabian Zimmerli
  • Folyamatos üzemmódja kb. 5 óra / Aromaolaj cseppek utánpótlása igény szerint szükséges /
  • Ajánlott maximális szobaméret: 30m2
  • Víztartály térfogata: 80 ml

Feltűnően kellemes illat és elegáns megjelenés - ez a ZOE. 

A víz és illóolaj keverékéből az ultrahangos technológia segítségével a ZOE nagyon finom ködöt képez, amely könnyen eloszlik a szoba levegőjében.

Amber Light rendszer: Aranysárga színű világítása megtölti a kilépő aromás párát és elbűvöl a fény és levegő játékával. A fény két fokozatban szabályozható, illetve ki is kapcsolható.

Köztudott, hogy az illatok hatással vannak az emberi érzelmekre és viselkedésre. A különböző illatok, illóolajok az egészség és a jó közérzet elősegítése céljából történő alkalmazása aromaterápiaként ismert. Otthonába olyan illatokat varázsolhat a ZOE segítségével, melyek csökkentik a stresszt és a depressziót, elősegítik a relaxációt vagy éppen fokozzák az éberséget és a hangulatot.

Kizárólag csak természetes, oldószermentes illóolajat használjon! Az oldószeres (pl.: alkohol) a készüléket károsíthatja, felületét megtámadja és ebben az esetben a garancia érvénytelenné válik.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS!
Használaton kívül ne hagyjon vizet a készülékben, mivel a pangó vízben baktériumok, gombák szaporodhatnak el. A termék tartályában lévő vizet legalább háromnaponta cserélni kell, függetlenül a készülék vagy víz szemrevételezéssel megállapítható

( A leírást a forgalmazó cégtől idéztük )

 

21 990 Ft
Adatok
Cikkszám
unas_586103
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek