Kérdésed van? Fordulj hozzám bizalommal. +36 70 519 8753

Vízenergia Pálca, Turmalin
Vízenergia Pálca, Turmalin
2 200 Ft
ÚJ

Vízenergia Pálca, Turmalin

Vízenergia Pálca, Turmalin
Vízenergia Pálca, Turmalin

Nyers, féldrágakő törmelék, energetizált kristályvíz készítéséhez.

Nagyon kényelmes módszer a " kémcsöves" készítés. Közvetlenül vízbe, üdítőbe, sőt langyos teába is helyezhető, 34 perc után fogyasztható az energetizált, ásványi rezgéssel feltöltött üdítő ital. 

 

Turmalin a megújulás köve

Csakra megfelelés: csakrák szerinti szín , zöld, görögdinnye és rubelit (rózsaszín )

Nyugati csillagjegy: Mérleg, Skorpió, Bak

Kínai csillagjegy: Kutya, Disznó, Bivaly

Elemek: föld (fekete, zöld), tűz (vörös), levegő (rózsaszín)

Szín: teljes csakra sor

Ásványtan : a turmalin primer úton jön létre, leginkább pegmatitokban, ahol is szabadon felnőtt, nagy és sokszínű kristályokat alkot. Ha azonban bór tartalmú gázok is érintkezésbe kerülnek a mellékkőzettel, úgy pneumatolitikus kiszorítás útján  is jöhet létre turmalin, ez esetben a kristályok szilárdan beágyazódnak a kőzetbe.

Történeti emlékek: a turmalint feltehetőleg már az ókorban is ismerték, azonban a sokszínűsége miatt mindig valamilyen másik drágakővel azonosították. Csak a 17. században bukkant fel először egyértelműen a turmalin " a sors minden viszontagságainak szilárdan ellenálló, letisztult bölcsesség szimbólumaként" (Bernardus Caesius). Arab hagyományok a Nap kövének említik a turmalint, mely erősíti a szívet, és véd a rémálmoktól.

 Szakirodalom szerinti gyógyhatás: sok színüségüknek köszönhetően minden turmalin gyógyhatások széles skálájával rendelkezik.A turmalinváltozatoknak a színük alapján saját nevet adnak, mint például "fekete turmalin" vagy "zöld turmalin".

Szín szerinti elnevezés:

  • A többszínű elbait a hormonmirigyek, az anyagcsere és az immunrendszer működését serkenti. A képi világunkat és a kreatív álmodást serkenti.
  • Az indigolit a vízháztartást, a vesét, a hólyagot stimulálja, elősegíti az égési sérülések nyomtalan begyógyulását. Oldja a bánatot, felszabadítja a blokkolt érzéseket, és jelentős megkönnyebbülést hoz.
  • A barna drávit a sejtek, szervek és szövetek regenerációját serkenti, segít krónikus feszültség és bőrbetegségek esetén. A beleérző- és azonosuló készséget fejleszti, családi problémák esetén éppúgy segít, ahogy nagyobb csoportokban kialakult zavarok rendezésében is.
  • A verdelit a szívet erősíti, és méregtelenítően hat, serkenti a kiválasztást, egyaránt segít, hasmenés és székrekedés esetén. Türelmessé és nyitottá tesz, fokozza az embertársaink iránti érdeklődést.
  • A rózsaszin rubellit az energiaáramlást és az idegek vezetőképességét javítja, serkenti a nemiszervek működését, a szervezet általános vérellátottságát és a vértisztítást a lépben és a májban. Kapcsolatkeresővé, vállalkozó kedvűvé és elbűvölővé tesz.
  • A fekete sörl fájdalomcsillapítóan hat, és irányítja a testi energiákat, használható hegzavar-mentesítéshez és sugárzásbehatások semlegesítésére is. Levezeti a feszültségeket, véd a negatív gondolatoktól, segít stressz és terhelés esetén.
  • A  zöld-piros görögdinnye- turmalin az idegek regenerációját serkenti, segít bénulás és szklerózis multiplex esetén is. Türelmessé, gyengéddé és szeretetteljessé tesz. Enyhíti a depressziót és a félelmet, segít az önvédelemben és az önmagunkból fakadó védettség és biztonságérzet megteremtésében.

 

FIGYELEM!

A kövek, nem gyógyászati eszközök, és nem alkalmasak bármely testi probléma megoldására. Az itt leírtak a kristályokkal kapcsolatos forgalomban lévőszakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy keresse fel orvosát.

(A Btk. 187. törvény módosítása nyomán erre fel kell hívnunk figyelmét.)

2 200 Ft
Részletek

A kristály leírások ,tulajdonságok forrása :történeti leírások és használati elbeszélések . 

A felsorolt hatások nem szolgálnak semminemű diagnózissal, helyettesítik az orvosi vagy szakképzett terepauta tanácsát.

 

Adatok
Cikkszám
unas_797855
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek