Kérdésed van? Fordulj hozzám bizalommal. +36 70 519 8753

Tengerész Karkötő
Tengerész Karkötő
3 450 Ft
ÚJ

Tengerész Karkötő

Tengerész Karkötő
Tengerész Karkötő
Tengerész Karkötő
Tengerész Karkötő
Tengerész Karkötő

" Tengerész Karkötő" nevet adtam ennek a vidám nyári karkötőnek.Hasznos amikor még csak készülsz a nyaralásra és válogatot a nyári ruhatárat. A howlit segíti a nyári "bikini forma" megvalósítását, mert ez az ásvány a fogyókúrázók titkos fegyvere.  Lápisz Lazuli, Howlit és Tűz Korall golyók -7-8 mm-es méretben. Csodálatos nyári lazító, hűtő energiák, kánikulára tervezve.

Több méretben készítem és a " fityegőt " igény szerint lehet választani. A változatoknál kell jelölni.

Lehetőségek : 1. Tibeti ezüst angyal és szív

                      2. Lápisz lazuli féldrágakő Angyalka 

3 450 Ft
Részletek

Piros-kék-hófehér féldrágakövek, a  vízparti nyaralás jut eszünkbe róla, a móló,  a tenger sötétkék mélysége a  és a piros fehér csíkos strand táska.

Az ásványok hatásaik szerint a forró napokra lettek gondosan kiválogatva. Az ásványok hatásai megfigyeléseken alapulnak  és nem helyettesítenek semmilyen orvosi kezelést. 

A Lapis lazuli,

Régen az uralkodók kövének tartották, azt jelenti kék kő. Stressz oldó hatása van,  erősíti az immunrendszert, és energiával tölti fel a szervezetet. Egyensúlyba hozza a mirigyek működését, leginkább a pajzsmirigyre van jótékony hatással és a torokra.  Tulajdonosának önbizalmat biztosít, és fejleszti a kommunikációt. Erős spirituális kő, gyorsítja a spirituális fejlődésünket, és meditáció közben hasznos társunk lehet.

Védelmet nyújtó ásvány, a negatív energiákat távol tartja viselőjétől.......

Az ásványok megfigyelt  hatásáról bővebb tájékoztatást kérésre díjmentesen e-mailben küldök. A megjegyzés rovatban kérhető !

 

Adatok
Cikkszám
unas_128196
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek