Kérdésed van? Fordulj hozzám bizalommal. +36 70 519 8753

Szodalit ásvány karkötő
Szodalit ásvány karkötő
4 300 Ft
ÚJ

Szodalit ásvány karkötő

Szodalit ásvány karkötő
Szodalit ásvány karkötő

Szodalit félrágakő 8mm-es golyók, jól látszanak a színek. Világos és sötétkék keveredik, hogy aztán egy szép égszínkék hatást mutasson. A torok csakra és a harmadikszem csakra köve, oldja az érzelmi gátakat. Az igazság köve.

Jellegzetességei: a szodalit egyesíti a logikát a megérzéssel, a magasabb rendű tudatból a fizikai szintre hozza az információkat.  Ha szodalitot használunk meditációhoz, a tudat képes megérinteni azokat a körülményeket, amelyek közé kerülünk. Ez a kő igazságszeretetre nevel, és arra, hogy legyenek elveink; s egyben lehetővé is teszi, hogy hűek maradjunk önmagunkhoz és kiálljunk a meggyőződéseinkért.
A szodalit megtisztítja az elektromágneses szennyeződéstől, a komputerre téve pedig blokkolja a kisugárzást. 
Különösen előnyös az a kő csoportmunkákhoz, mivel harmóniát és a célok iránti szolidaritást biztosít. A csoport tagjai között növeli a bizalmat, a bajtársiasságot és a kölcsönös egymásrautaltságot.
Kitűnő a tudat számára is. Megszünteti a szellemi zűrzavart és alárendeltséget. Elősegíti a racionális gondolkodást, az objektivitást, az igazságot és az intuitív érzékelést, az érzések szavakba öntésével együtt

Forrás: Judy Hall Kristály Biblia, részlet

4 300 Ft
Adatok
Cikkszám
unas_855571
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek