Kérdésed van? Fordulj hozzám bizalommal. +36 70 519 8753

Szivárvány Nyári Garnitúra
Szivárvány Nyári Garnitúra
6 900 Ft
ÚJ

Szivárvány Nyári Garnitúra

Szivárvány Nyári Garnitúra
Szivárvány Nyári Garnitúra
Szivárvány Nyári Garnitúra
Szivárvány Nyári Garnitúra

Csakra ékszer garnitúra, vidám nyári hangulattal!

A nyár eleme a tűz, a megérlelt termés, a fejlődés,a kiteljesedés az építő energiák ideje.

Nyári garnitúra válogatott ásványokból. A szivárvány vidám szineivel minden pólóhoz, nyári ruhához csodás kiegészítő "nyaklánc és karkötő" garnitúra. Azonkívül, hogy szép és színes az ásványok különleges nyári energiákat is hordoznak. A sok színes ásvány festett howlit, az előnyös megjelenésért ami ugye a fogyókúrázók titkos fegyvere. A csakra sorban helyet kapott a "tudatos" ametiszt, az " őszinte" lápisz lazuli és a "tisztán látó" akvamarine.

Az ásványokat egyenkért válogatva különleges sorrendben, több szempontnak megfeleltetve, ingával ellenőrizve fűztem össze. A nyaklánc viaszolt pamut szál elfin kapoccsal és a karkötő rugalmas damillal készült. 

A csakra-sor védelmet, erőt és harmóniát nyújt a nyári nagy melegben, vagy ha viharos esős napok vegyülnek a nyárba.

Ásványai : Ametiszt, lápisz-lazuli, kék akvamarine, zöld-sárga-narancs-piros howlit korongok- színükkel utalva a négy alsó csakrára. Türkinit rögök és szivárvány malachit mintás "howlit hozza a formát " a nyári fogyókúrához.  

6 900 Ft
Részletek

.  

Fontos infó! A köveket,kristályokat, ásványokat,  ősidők óta használja az emberiség a  test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az elmúlt évezredek alatt számtalan tudást és tapasztalatot  jegyeztek fel róluk. Ásvány ok,ékszerek leírásánál a forrás megjelölésével a szakirodalomból idézett leírások olvashatóak. Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok alternatív terápiaként való használata  kiegészítheti de nem helyettesíti a modern orvosi kezelést és a gyógyszeres kezelést.

Betegség esetén forduljon szakemberhez!

Adatok
Cikkszám
unas_952868
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek