Termékeink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Hírlevél
Szavazás
Termék részletek


Szív küldi Kulcstartó

ÚJ
Szív küldi Kulcstartó
 • Szív küldi Kulcstartó
 • Szív küldi Kulcstartó
 • Szív küldi Kulcstartó
2 460 Ft

Szív küldi szívnek szívesen... sokat hallott  "Retró" szöveg de jobb nem jutott eszembe ... csodás ajándék Bálintnapra, Nők Napjára, Anyák Napjára... vagy csak úgy valakinek mert kedves neked, vagy tiszteled.. szereted.. vagy csak úgy...

 • Válogatott ásványok, szépen csiszolt szívek, különleges kompozícióba rendezve,tibeti ezüst virágokkal " szerencse foncsival " szivecskés karabínerrel. 

  Az ásványok : Lápisz Lazuli, Howlit... 

  Lápisz Lazuli

  ( Forrás Judy Hall , részletek)

  Csakra: harmadik szem csakra.

  Csillagjegy: Bika, Nyilas, Nyilas.
  Elem: levegő (némi tűz).
  Ez a kő gyorsan oldja a stresszt, mély békességet biztosít, hatalmas nyugalom jellemző rá, . Védelmet nyújtó kő.

  Ez a kő fizikai, érzelmi, szellemi és spirituális szinten egyaránt harmóniát teremt.
  A lapis lazuli segít abban, hogy az életünket magunk irányítsuk. Felfedi a belső igazságot, növeli az öntudatot, valamint lehetővé teszi a kompromisszumok és az akadályok nélküli önkifejezést.  Ez a kő az őszinteséggel gazdagítja a személyiségünket.
  A lapis lazuli hatékonyan erősíti a gondolkodást.  Fokozza a kreativitást. Segít szembenézni az igazsággal, bárhol is bukkanunk rá, valamint annak elfogadásában, amire tanít. Támogat a saját véleményünk kinyilvánításában és elrendezi a konfliktusokat. Az aktív hallgatás hasznosságára tanít.
  A lapis lazuli megerősíti a szerelmi és a baráti kapcsolatokat, s megkönnyíti érzelmeink és érzéseink kimondását. Drágakő–eszenciaként megsemmisíti az érzelmi leigázottságot.

  Gyógyhatása: a lapis lazuli enyhíti a fájdalmat, különösen a migrénes fejfájással együtt járót.  Jótékonyan hat a légző– és idegrendszerre, valamint a torokra, a gégére és a pajzsmirigyre, a méregtelenítést végző szervekre, a csontvelőre, a csecsemőmirigyre és az immunrendszerre. Megszünteti a halláskárosodást, tisztítja a vért, és serkenti az immunrendszert. Enyhíti az álmatlanságot és a szédülést, csökkenti a vérnyomást

  Howlit 
  Színe: zöld, fehér, kék; gyakran mesterségesen színezett.
  Jellegzetességei: a howlitnak rendkívüli a nyugtató hatása. A párna alá téve kitűnő ellenszere az álmatlanságnak; különösen akkor, ha ezt a túlzottan igénybe vett agy okozza.
  A howlit  felkészíti az elmét a bölcsesség és az ösztönös megérzések befogadására. 
  A howlit kifejezésre juttatja a törekvéseket, legyenek azok akár spirituálisak, akár az anyagi világhoz kötődőek, és hozzásegít az elérésükhöz.
  Pszichológiailag: türelemre tanít, valamint segít megszüntetni a dührohamot és a fékezhetetlen haragot. Egy darabot a zsebünkbe téve elnyeli a haragunkat, és bármit, ami ellenünk irányul. Lehetővé teszi a gáncsoskodásra és az önzésre való hajlam legyőzését, erősíti a pozitív jellemvonásokat.
  A howlit csillapítja az elmét; kitűnő alváshoz vagy meditáláshoz. Nyugodt és értelmes kommunikációra ösztönöz. Erősíti az emlékezetet és serkenti a tudásszomjat.
  Megnyugtatja a zavaros érzelmeket, felbontja azokat a kötődéseket, amelyek a régi érzelmeket a jelenlegi élethez láncolja.
  Gyógyhatása: enyhíti az álmatlanságot. Egyensúlyban tartja a szervezetben a kalciumszintet; jótékonyan hat a fogakra, a csontokra és a puha szövetekre. 

   

   

 • Cikkszám
  unas_875171
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés