Kérdésed van? Fordulj hozzám bizalommal. +36 70 519 8753

Szerelem hívó, ásvány karkötő
Szerelem hívó, ásvány karkötő
4 300 Ft
ÚJ

Szerelem hívó, ásvány karkötő

Szerelem hívó, ásvány karkötő
Szerelem hívó, ásvány karkötő
Szerelem hívó, ásvány karkötő

Rózsakvarc, morganit ásvány karkötő fényes kristály köztesekkel és  szivecske szimbólummal, minden egyben egy szeretetteljes kapcsolathoz. A szív az érzelmek ura amik abban játszanak nagy szerepet, hogy az ember milyennek látja és éli meg a világot.. A morganit segít az  élet fontos alkotórészeként elfogadni az érzéseket, ezáltal lehetővé teszi a saját érzéseink kifejezését. Szeretetet ébreszt az élet és minen élőlény iránt. ( M.G.) 

A rózsakvarc

Jellegzetességei: a rózsakvarc a feltétel nélküli szeretet és a végtelen béke köve. Ez a legfontosabb kristály a szív és a szívcsakra számára, a szeretet igazi értelmére tanít. Minden szinten megtisztítja és megnyitja a szívet, mélyreható belső gyógyulást és önszeretetet biztosít. 

Ha szeretnénk bevonni az életünkbe a szerelmet, ne keressünk mást, csak a romantikus rózsakvarcot. Tegyük az ágyunk mellé vagy az otthonunk kapcsolatsarkába. 
A rózsakvarc finoman eltávolítja a negatív energiát, és szeretetteljes hangulattal helyettesíti. Kitűnően hat a középkorúsággal együtt járó krízisre. Ha rózsakvarcot tartunk a kezünkben, hangsúlyozza a pozitív hozzáállást. Emlékeztet bennünket a céljainkra. Ez a csodálatos kő fejleszti a fogénykonyságot mindenfajta szépségre. /Forrás: Juy Hall, Kristály biblia, Részlet//

 

4 300 Ft
Adatok
Cikkszám
unas_880102
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek