Kérdésed van? Fordulj hozzám bizalommal. +36 70 519 8753

Siker személyes életfa "L"
Siker személyes életfa "L"
9 800 Ft
ÚJ

Siker személyes életfa "L"

Siker személyes életfa "L"
Siker személyes életfa "L"

 A " Személyes életfa" rendelésre készül ezért minden darab más. Tehát lehetőség van" testre szabottan "  kérni.

Pontosan tujuk, hogy a "siker" mindenki számára mást jelenthet. Egy kisiskolás számára a jópont vagy a dicséret, az egyetemen a siker lehet egy vizsga ami a pályán való boldogulást jelentheti.

Az egyedi igényeknél lehet a számunkra fontos területet erősíteni, a hobbinkra vagy a kedvenc háziállatunkra, vagy az aktuálisan legfontosabb célunkra utalni egy-egy megfelelő szimbólummal.

Általában az életfa- szerencsefa ásványokból, rézdrót segítségével formáz egy miniatűr fácskát. Több mint asztal vagy szobadísz, a kristályoknak pozitív hatása van arra az életterületünkre ahová a pozitív hatást szeretnénk irányítani. 

A tér energetikai-rendezés hagyománya a legtöbb kultúrában megjelenik. Pl. a szerencse-gazdagság fát a Feng Shui életfának nevezi mert a kristályból formázott levelek sosem hervadnak  el és ezért sosem hullanak le. Az ősi hagyomány szerint ha  megfelelő tájolással helyezzük el a fát akkor jó energiákhoz juthatunk az adott területen.

A Buddhizmusban a megvilágosodás fájának tartják.

A magyar mondakörben sokszor találkozunk az égigérő fával és az ősi magyar térrendezés is nagy jelentőséget tulajdonít a fa-energiának.

9 800 Ft
Adatok
Cikkszám
unas_139208
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek