Kérdésed van? Fordulj hozzám bizalommal. +36 70 519 8753

Rubin-Zoizit ásvány nyaklánc
Rubin-Zoizit ásvány nyaklánc
6 900 Ft
ÚJ

Rubin-Zoizit ásvány nyaklánc

Rubin-Zoizit ásvány nyaklánc
Rubin-Zoizit ásvány nyaklánc
Rubin-Zoizit ásvány nyaklánc
Rubin-Zoizit ásvány nyaklánc

Ásvány nyaklánc, 65cm hosszú, fém alkatrész nélkül, csak a kövek jótékony hatását érezzük általa. A szerte ágazó zoizit szemcsék a környezet egyensúlyára is jótékonyan hatnak. A HKO elvei szerint a vesékhez kapcsolható és hatással van a hallásra is. 

 

 A szakértő szerint:

/ Forrás: Judy Hall, Kristály biblia/

"Jellegzetességei: a zoisit a negatív energiákat pozitívvá alakítja át, és kapcsolatot teremt a spirituális birodalmakkal.
Pszichológiailag: segít a saját énünk megnyilvánulásában, így nem kerülünk mások hatása alá, vagy nem próbálunk a normáknak megfelelni. Lehetővé teszi saját ötleteink megvalósítását, és az ellenállhatatlan, de ártalmas vágyainkat hasznosakká alakítja át. Megszünteti a letargiát, felszínre hozza az lefojtott érzéseket és érzelmeket, így kifejezhetőkké válnak.
Mentálisan: a zoisit kreatív kő, az átmeneti zavar után ismét biztosítja a tudat objektivitását.
Fizikailag: segíti a felépülést súlyos betegségekből vagy stresszből.
Gyógyhatása: méregtelenít, semlegesíti a gyomorsavtúltengést és enyhíti a gyulladást. Erősíti az immunrendszert, regenerálja a szöveteket, jótékonyan hat a szívre. ( részlet)

6 900 Ft
Részletek

Fontos infó! A köveket,kristályokat, ásványokat,  ősidők óta használja az emberiség a  test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az elmúlt évezredek alatt számtalan tudást és tapasztalatot  jegyeztek fel róluk. Ásvány ok,ékszerek leírásánál a forrás megjelölésével a szakirodalomból idézett leírások olvashatóak. Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok alternatív terápiaként való használata  kiegészítheti de nem helyettesíti a modern orvosi kezelést és a gyógyszeres kezelést.

Betegség esetén forduljon szakemberhez!

Adatok
Cikkszám
unas_980324
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek