Maradj otthon, küldj ajándékot 10% kedvezmény, melyhez a kuponkód: Rendeljitthon

Kérdésed van? Fordulj hozzám bizalommal. +36 70 519 8753

Onix  Rózsakvarc Karkötő
Onix Rózsakvarc Karkötő
3 200 Ft
ÚJ

Onix Rózsakvarc Karkötő

Onix  Rózsakvarc Karkötő
Onix  Rózsakvarc Karkötő

Elegáns fekete ónix karkötő, fazettált 8mm -es magasfényű féldrága kövekből rózsakvarc golyókkal, swarovszky strasszos köztessekkel. Tibeti ezüst őrangyalkával.  

Több méretben készítem a változatok menüpontban lehet a méretet és a lehetséges  variációt  kiválasztani.

Méret :  "S" 16,5 cm, "M" 18,1 cm "L" 19,7 cm

Variáció: kérhető Tibeti ezüst Őrangyalkával, ónix-hegyikristály angyallal, szivecske függővel, " made for you" lapocskával

3 200 Ft
Részletek

A szakirodalomban fellelhető információ az ásvány hatásairól : 
" Az ónix erőt ad. Támogatást biztosít nehéz vagy zavaros körülmények között, valamint óriási fizikai vagy szellemi stressz időszakában. Középpontba hozza az energiákat. Fokozza az életerőt, a következetességet és a kitartást. Magabiztosságot ad, és a környezetünkben történtek nem keltenek bennünk szorongást.
Ugyancsak alkalmazható régi fájdalmak és bánat gyógyítására is.

 Felruház bennünket azzal a felbecsülhetetlen képességgel, hogy bölcs döntéseket tudjunk hozni, támogatja a logikus gondolkodást.

Az ónix véd a negatív befolyásoktól és energiáktól, csökkenti befolyásolhatóságunkat, segíti a természetes egót, megszünteti a negatív érzelmeket. Bánat és melankólia (melyek szintén a negatív energia megtestesülései) esetén is hatásos. Segít a ragaszkodás legyőzésében és a felesleges dolgok elengedésében. Figyelemre, kitartásra és érvényesülésre tanít.
Fokozza a koncentrációnkat és az öntudatunkat. A fekete ónix elvezeti tulajdonosát a lényeghez. .
Az ónix a mindennapi életben a fegyelmet és a kitartást, a kivitelezésre való képességet támogatja. Azt a szellemi nyugalmat nyújtja, amelyben letisztulnak gondolataink és mentesek maradnak minden külső befolyástól. Az ónix hozzá segít, hogy újra tisztába legyünk valódi céljainkkal és nyugodtan, a siker tudatában kezdjünk hozzá a megvalósításához. Az ónix elsősorban azoknak való, akik túl könnyen elvesznek érzelmeikben, esetleg túlzott aktivitásukban. Miközben a régi viselkedésmintákhoz való ragaszkodásunktól megszabadít, hasznos segítséget nyújt szenvedélyeink ellen is, az alkohol - és nikotinvágytól, falánkságtól, a tévé és játékfüggőségen át egészen a kábítószer függőségig."

Forrás: Doreen Virtue 

Adatok
google_product_category//text
Termékek/Ásványékszer/Karkötők
Cikkszám
unas_275108
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek