Kérdésed van? Fordulj hozzám bizalommal. +36 70 519 8753

Narancskalcit Angyalos Karkötő
Narancskalcit Angyalos Karkötő
1 200 Ft
ÚJ

Narancskalcit Angyalos Karkötő

Csodás hatású kalcit karkötő, 3-5 mm nagyságú dobcsiszolt ásvány szemcsékből.A karkötő szép narancsos,sárgás szinével felderít a legszürkébb napokon is. Azonkívül még van egy sereg élettanilag fontos, jó hatása.  A kálcit elengedhetetlen ásványi anyag az életünkhöz, szükség van rá például a szívveréshez, de jó hatással van a gerinc problémákra, csontritkulásra vagy ezek megelőzéséhez.

1 200 Ft
Részletek

 

A narancskalcit karkötő selymes, sejtelmes sárgás szinével felderít a legszürkébb napokon is. Na és még van egy sereg élettanilag fontos, jó hatása. A kálcit elengedhetetlen ásványi anyag az életünkhöz, szükség van rá például a jó szív működéshez,  de jó hatással van a gerinc problémákra, csontritkulásra vagy megelőzéséhez.

Bővebben ezt írja róla a szakirodalom:

Kalcit hatása: bőrregeneráló, szövetek regenerálása, stresszoldó, energia, önbizalom, kalcium felszívódás, csontok, ízületek,  immunerősítő

A Kalcit ásványt, más néven mészpátot, már évezredek óta használjuk gyógyításra. Elsősorban enyhíti a bőrirritációkat. Erős energiatisztító hatása van, megtisztítja a környezetét. Megnyugtatja a lelket, erőt és önbizalmat kölcsönöz tulajdonosának. Segíti a szervezetben a kalcium beépülését, feloldja a mészlerakódásokat, erősíti az ízületeket és a csontokat. Serkenti a szövetek regenerálódását, a véralvadást. Erősíti az immunrendszert és energiával tölti fel a csakrákat. Gyermekek esetében gyorsítja a fejlődést, növekedést. Alkalmazása: Ékszerként viseljük hosszú távon, vagy marokkőként tegyük a megfelelő testrészre. Az általános tulajdonságok mellett, különböző színű kalcitoknak egyedi hatásuk van. Sárga kalcit: Növeli a biztonságérzetet, az akaratot, serkenti a magasabb rendű tudatot. Rendkívül nagy az energiája, kiselejtezi életünkből azokat a dolgokat, amelyekre már nincs szükségünk és fokozza az életörömöt. Víztiszta kalcit ( Izlandi pát): Az Izlandi pát csökkenti a migrénes fejfájás okozta panaszokat, kitágítja a képzeletet és gyógyítja a szemet. Narancsszínű kalcit (Orchidea):Megszünteti a depressziót, és a szorongást. Erős tisztító kő, egyensúlyba hozza az érzelmeket. Gyógyítja az epehólyagot. Sokáig kell hordani, lassú de jó hatású kő.

Adatok
Cikkszám
unas_972385
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek