Kérdésed van? Fordulj hozzám bizalommal. +36 70 519 8753

Napsárga Citrin
Napsárga Citrin
6 900 Ft
ÚJ

Napsárga Citrin

Napsárga Citrin
Napsárga Citrin
Napsárga Citrin
Napsárga Citrin

Ragyogó napsütés még a borús napokon is, ezt adja viselőjének a napsárga citrin karkötő. Fényes 8mm csiszolt kristályok : Ha kell egy kis plussz energia tanuláshoz, diploma  munka készítéshez, vagy a mindennapi kihívásokhoz iskolában vagy a munkahelyen! Több variáció is készül, endeléskor egyeztetjük, hogy pont jó legyen, pont Neked. Lehet sima, változtatható a függő-fityegő, lehet benne hematit korong. Minden ami kell! Persze az sem mellékes, hogy a szerencse és gazdagság kövének tartjuk a citrin kristályt.

A citrin ásványt már a középkorban is használták. A napfonat csakra köve,  úgy tarják, hogy viselője életében ragyogást, boldogságot hoz.  Mesterkristály. 

A szakirodalom szerint:

"Nagyon erős védelmező kő. Tisztítja, védi auránkat, energiával tölti fel az egész szervezetet és sejtregeneráló hatása van.A jó hangulat révén növeli az önbizalmunkat, segíti az önkifejezést, és  serkenti a hasnyálmirigy működését, megelőzi a cukorbetegség kialakulását. A Nap erejét hordozza, életörömöt közvetít és vonzza a gazdagságot, bőséget tulajdonosa számára."

Forrás: Judy Hall kristálybiblia

 Alkalmazása:

Mindenképpen érintkezzen a bőrfelülettel, karkötőként vagy nyakláncként fejti ki legjobban a hatását.

Feng Shui :  tegyünk egy nyers citrin darabot a ház gazdagságsarkába a bejárattól balra, a legtávolabbi sarokba.

Sok-sok szeretettel készíti: Köves Döme Kata, Tibeti kristály kezelő

6 900 Ft
Adatok
Cikkszám
unas_105460
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek