Kérdésed van? Fordulj hozzám bizalommal. +36 70 519 8753

Magnezit nyaklánc
Magnezit nyaklánc
4 900 Ft
ÚJ

Magnezit nyaklánc

Magnezit nyaklánc
Magnezit nyaklánc

Magnezit ásvány nyaklánc.

A szakkönyv szerint:

Elem: levegő.
Színe: fehér, szürke, barna, sárga.
Jellegzetességei: a magnezit mélységes békét biztosít a meditációhoz és a relaxációhoz. Megnyitja a szívcsakrát, és serkenti a szívből jövő szeretetet, beleértve az önmagunk iránt érzett is, amely szükséges ahhoz, hogy másoktól elfogadhassuk a szeretettet.
A magnezit nagyon hasznos lehet a feltétel nélküli szeretet gyakorlásában, és olyan kapcsolatokban, amelyeket mások viselkedése vagy szenvedélyei tesznek nehézzé. Segít abban, hogy álljunk készen a segítségre, de hagyjuk, hogy mások teljes mértékben önmaguk lehessenek, és ne akarjuk őket megváltoztatni; de ne engedjük azt sem, hogy a problémáik bármi módon hatással legyenek ránk.
Pszichológiailag: a magnezit az önámítás minden formáját a felszínre hozza. Megkönnyíti a tudat alatti gondolatok és érzelmek felismerését, az okaik feltárását; s ha szükséges, visszavisz a múltba is. Pozitív életfelfogásra sarkall. At egoista embereket arra ösztönzi, hogy a háttérbe húzódjanak; és megtanítja őket arra, miként kell figyelmesen hallgatni másokat.
Az agyra hasonlító alakú magnezit erőteljes hatással van az elmédre; az agyféltekék között harmóniát teremt, serkenti az ötleteket és az alkalmazásukat is.
A magnezit nyugtató hatással van az érzelmekre, növeli az érzelmi stresszel szembeni toleranciát. Támogatást nyújt az ideges és félelmekkel teli embereknek, segíti őket az ingerlékenység és a türelmetlenség leküzdésében.
Gyógyhatása: a magnezitnek magas a magnéziumtartalma, ezért segíti ennek az elemnek a felszívódását a testben. Méregtelenít és semlegesíti a testszagot, görcsoldóként és izomlazítóként viselkedik;( Forrás: Judy Hall Kristálybiblia, részlet )

4 900 Ft
Adatok
Cikkszám
unas_622759
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek