Kérdésed van? Fordulj hozzám bizalommal. +36 70 519 8753

Karneol karkötő  delfin csattal
Karneol karkötő delfin csattal
1 650 Ft
ÚJ

Karneol karkötő delfin csattal

Karneol karkötő  delfin csattal
Karneol karkötő  delfin csattal
Karneol karkötő  delfin csattal

Karneol gömbölyített szemcse kristályok, damilra fűzve, delfin kapoccsal. Mérete : "L" 19 cm

A szakkönyv szerint:

A karneol:

Bátorságot ad, elősegíti a pozitív életszemléletet, eloszlatja az apátiát, az üzletben és más ügyekben is sikerre sarkall. A karneol hasznos bármilyen jellegű visszaélés megszüntetésére. Segít bízni önmagunkban és a megérzéseinkben. Lehatol cselekvéseink mozgatórugójának a gyökeréig, legyőzi a negatív körülményeket, és állhatatossá tesz.
Mentálisan: a karneol fejleszti az elemzőképességet, és egyértelműsíti a megérzéseket. Meditáció közben eltávolítja az oda nem illő gondolatokat és az álmodozókat összekapcsolja a mindennapok valóságával. Élesebbé teszi a figyelmet és megszünteti a szellemi letargiát.
Érzelmileg: ez a kő hatékonyan véd az irigységtől, dühtől és a sértődéstől akár a sajátunkról van szó, akár máséról. Csillapítja a haragot, száműzi az érzelmi negatívvitást és életszeretettel helyettesíti a karneol tele van életerővel. / Részlet: Judy Hall, Kristálybiblia /

1 650 Ft
Részletek

Fontos infó! A köveket,kristályokat, ásványokat,  ősidők óta használja az emberiség a  test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az elmúlt évezredek alatt számtalan tudást és tapasztalatot  jegyeztek fel róluk. Ásvány ok,ékszerek leírásánál a forrás megjelölésével a szakirodalomból idézett leírások olvashatóak. Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok alternatív terápiaként való használata  kiegészítheti de nem helyettesíti a modern orvosi kezelést és a gyógyszeres kezelést.

Betegség esetén forduljon szakemberhez!

Adatok
Cikkszám
unas_799734
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek