Termékeink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Hírlevél
Szavazás
Termék részletek


Jáspis Karkötő

ÚJ
Jáspis Karkötő
 • Jáspis Karkötő
 • Jáspis Karkötő
 • Jáspis Karkötő
 • Jáspis Karkötő
3 600 Ft

Szép, sötét kék-zöld-fekete matt kambaba jáspis 8mm golyós karkötő. Készül férfi női méretben ezüstözött fityegővel ( nöi : angyal, szív és férfi változat : táblácska ) és fityegő nélkül .

 •  Ezt írja a szakirodalom a Jáspis féldrágakőről.

  A jáspis az egyensúly és az együttműködés köve, szintén azok közé a gyógyító kövek közé tartozik, amelyet jóformán minden területen egyaránt alkalmazhatunk. Felhasználását illetően a választás fő szempontja a kő színe, amelyet akár a megfelelő csakraműködésekhez is párosíthatunk. 

  A zöld jáspis a gyógyulás elősegítéséhez és harmonizáláshoz használjuk. 
  A jáspis általánosságban Támogatja a közösségek tagjai közötti kommunikációt és segítőkészséget. Segít megérteni, hogy az egyén hol billent ki az egyensúlyából és hogyan hozhatja ezt helyre. 

  A breccsa jáspis változatos mintázatát és színét a kőzettörmelékek átkristályosodásából nyerte. 
  Ennek köszönhetően a breccsa jáspis a lehetőségek tarka egyvelegét kínálja mindenkinek.
  Harmonizáló és összekapcsoló minőséget tulajdonítanak neki, amely egyesíti és beteljesíti a nyugalmat és aktivitást, az elfogadást és az adakozást, a képzeletet és a tettvágyat. 
  A breccsa jáspis ráébreszt arra, hogy minden tapasztalatnak, tulajdonságnak és életformának megvan a maga helye. Önzetlenségre és szerénységre tanít, életünknek szilárdságot és türelmet kölcsönöz. 

  A vörös jáspis túlnyomórészt az akaraterőhöz, megvalósítási képességhez, vérproblémákhoz ajánlott.

  sárga és barna jáspis a gyomor - bélrendszerhez, a zöld jáspis a gyógyulás elősegítéséhez és harmonizáláshoz használjuk. 

  A jáspis minden fajtája erősíti a hólyagot, segítenek a vesebetegségek, vesekövek, bélfekélyek esetében. 
  Szabályozzák a bélmozgást, erősítik az egész bélrendszert. 
  A vércukorszintre gyakorolt hatásuk miatt minden fajta jáspis nagyon hasznos a cukorbetegek számára. 
  A jáspis fokozza a kitartást, elősegíti a kiegyensúlyozottságot, megnyugtat, segít belátni a hibákat és leépíteni a bűntudatot. 
  Növeli a lelki erőt, újult életerőt ad. 

  jáspisnak már nagyon régóta gyógyító erőt tulajdonítanak. A női betegségek esetében,a szülés megkönnyítésére, veseelégtelenség kezelésére, az immunrendszer általános gyengeségére is ajánlják. 
  A különböző környezeti ártalmak esetén szintén folyamodhatunk a jáspis gyógyerejéhez
  jáspis arra is emlékeztet, hogy erőnk valódi forrása egyéni akaratunknál vagy személyes igyekezetünknél sokkal mélyebbről fakad. Ennek tudatában segít szerénynek maradni és olyan nyitottá válni, aki mindig képes magába fogadni az élet új erőit. 
  A jáspis élénkíti és erősíti az egész szervezetet. Hatására vérkeringésünk és egész energiarendszerünk felfrissül. Gyenge, energiahiányos állapotban kifejezetten ajánlott a jáspis használata! 

 • Cikkszám
  unas_538129
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés