Kérdésed van? Fordulj hozzám bizalommal. +36 70 519 8753

 Ásvány Terrárium ,Türkizkék
Ásvány Terrárium ,Türkizkék
4 900 Ft
ÚJ

Ásvány Terrárium ,Türkizkék

 Ásvány Terrárium ,Türkizkék
 Ásvány Terrárium ,Türkizkék
 Ásvány Terrárium ,Türkizkék
 Ásvány Terrárium ,Türkizkék

Ásvány Terrárium, Türkizkék,  

 Bordás felületű,préselt, formatervezett üveg, légmentesen záró különleges üveg tetővel együtt, hogy benne maradjon az összes energia  és minden egyéb különlegesség. Színek, természetes illatok, rezgések....ásvány energia  Csipkével, szalaggal és  extra jelentésű szimbólumokkal, figurákkal díszítve. Fontos tartozéka egy a torok vagy homlok csakrához (harmadik szem csakra) illő  karkötő melyet szükség esetén bal csuklónkon viselhetünk is. A teret akkor is tisztítja ha a helyén (az üvegen) vagy ha a kezünkön viseljük. Ezt a hatást az un. "chips" vagy "splitter" szemcse tudja produkálni szabálytalan formájában a kristály szerkezete, másképp is érvényesül.  

Illatosítható kézműves- favirág,természetes vagy a megfelelő színben,a célnak megfelelő választható illat mintával és funkcionális térharmonizáló ásványok, és  féldrágakövek. Bár itt a " türkiznek" mint kristály és szín is nagy jelentősége van, fontos megjegyezni hogy a " türkinit" amit a karkötőhöz használunk ennél a terméknél türkiz porból készítet.

Minden darab különleges  egyedi termék, dekoráció testnek, léleknek sőt a térnek is !

Csakra: Torok, Harmadik szem
Csillagjegy: Nyilas, Bak, Halak.
Elem: víz, levegő.
Színe: tükiz, zöld vagy kék.
Jellegzetességei: a türkiz az egyik leghatásosabb kristály. Biztosítja a vigaszt a lélek és a jólétet a test számára. Védelmet nyújtó kő, és emberemlékezet óta amulettként használják.   A harmadik szemre téve erősíti az intuíciót és elmélyíti a meditációt. A torokcsakrán felold a régi eskük, gátlások és tilalmak alól, s engedi, hogy a lélek újra kifejezze önmagát.
A türkiz tisztító kő. Eloszlatja a negatív energiát, megtisztítja az elektromágneses szmogot, és védelmet biztosít a környezeti szennyeződésekkel szemben. A hagyomány szerint a türkiz egyesíti a földet és az eget, összebékíti a férfi– és a női energiákat. Empatikus és kiegyensúlyozó kő. Támogatja az önmegvalósítást és a kreatív problémamegoldást;
Pszichológiailag: erősítő kő. Megszünteti a mártíromságra való hajlamot vagy az önszabotázst.
Mentálisan: belső nyugalmat biztosít, miközben nagyon is éberek maradunk, és segíti a kreativitást megnyilvánulását.
Érzelmileg: megszünteti a hangulathullámzást, és belső nyugalmat biztosít. 
Fizikailag: kitűnő kő kimerültségre, depresszióra vagy pánikrohamokra. Védelmet nyújtó képessége kiterjed a külső hatásokra és az atmoszférában lévő szennyező anyagokra is.
Gyógyhatása: a türkiz erősíti a test meridiánjait és a finom energiamezőket. Erősíti a fizikai és a pszi immunrendszert, regenerálja a szöveteket, támogatja a tápanyagok felszívódását, enyhíti a szennyeződések és a vírusok okozta fertőzéseket. Javitja az egész testet, különösen a szemet, beleértve a hályogokat is. Csökkenti a savtúltermelődést, jótékonyan hat a köszvényre, a reumára és a gyomorra. Gyulladáscsökkentő és méregtelenítő hatású, enyhíti a görcsöket és a fájdalmat.(Forrás: J.Hall, Kristály Biblia.)

 

4 900 Ft
Részletek

Favirágaink különleges természetes tulajdonsága, hogy a kapilláris elv alapján rostjaiban tárolja a reá permetezett folyékony illatanyagot és csak lassan, fokozatosan adja vissza a környezetnek. Az illatminta választható és 1000.- Ft /db áron több is rendelhető.( Egy db  ingyenesen jár a termékhez.1 ml Balance)

Egy szép üvegben jól megfér a többféle hangulat szépítő, lélek harmonizáló természetes szépség.

A legkissebb íróasztalon is elfér és  stressz oldó hatását élvezhetjük folyamatosan.

Az Illatos Ásvány Terrárium türkizkék

1. változat 

  Kínai dobcsiszolt Türkiz, 1 db szantál illatú fa golyó, a természetes növényi szárítmányok, levelek és a türkizkék favirágok illatosíthatóak, az illat mintával ami az aromaterápiás hatást biztosítja. . Egységben,harmóniában,színben és illatban.

2. Változat :  az üveg díszítésére gumi damilra fűzött, türkizre festett  howlit füzér, ami levehető és napközben karkötőként hordható.

3. Változat : Az ásvány füzér türkizre festett és natur howlit ásvány. 

4. változat :  A karkötő egy csakra sort tartalmaz

Az ásványok, színek és illatok harmonizáló hatásáról részletes leírást mellékelek a termékhez. 

Az ásványok tisztítva, programozva kerülnek a terráriumba.

A kompozíciók egyedileg, harmonikus környezetben, szeretettel készülnek. 

Ajándék csomagolásként nagy méretű tüll tasak is rendelhető. 

Adatok
Cikkszám
unas_266833
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek