Kérdésed van? Fordulj hozzám bizalommal. +36 70 519 8753

Holdkő,  karkötő, # intuíció #
Holdkő, karkötő, # intuíció #
6 900 Ft
ÚJ

Holdkő, karkötő, # intuíció #

Holdkő,  karkötő, # intuíció #
Holdkő,  karkötő, # intuíció #
Holdkő,  karkötő, # intuíció #

Matt, jeges felületű, 8mm golyók, "multicolor" válogatás. Szürke-fehér-bézs sejtelmes- fátyolos matt szemek (AAA kategória)pasztel hatással. A csillogást a swarovszki kristály osztók adják az ékszernek. Tibeti ezüst szívvel jeleztem, hogy egyedi darab,és csakis egyvalakié lehet. A szemek színek szerinti elrendezéséhez a még kedvezőbb hatás kedvéért a számmisztikát is segítségül hívtam.  

 

6 900 Ft
Részletek


Csillagjegy: Rák, Szűz, Mérleg, Skorpió, Vízöntő, Halak.
Színe: fehér, krémszínű, sárga, kék, zöld szürke.

Jellegzetességei: a holdkő az új kezdet köve. Amint a neve is jelzi, erősen kötődik a Holdhoz és a megérzéshez. Ahogyan a Hold, ez a kő is visszatükröz, és arra emlékeztet bennünket, hogy miként a hold is dagad és fogy, ugyanúgy minden a változás körforgásának a része. Hatása legerőteljesebben az érzelmek lecsillapításában érvényesül.
Tudatossá teszi a tudatalattit, fokozza a megérzést és az empátiát. Segít megérteni az álmok üzenetét, különösen telihold idején.
A holdkövet hagyományosan az extraszensz képességek fokozására használták, valamint a tisztánlátás fejlesztésére. Medálként viselve elősegíti a különleges képességeink elfogadását.
Pszichológiailag: a holdkő csillapítja a felindulást, amelyet helyzetek vagy érzelmi okok váltanak ki. Tele van befogadó, passzív, női energiával. Kiegyensúlyozza a férfi női energiákat, és segít azoknak a férfiaknak, akik kapcsolatba akarnak kerülni személyiségük női oldalával. Kitűnő ellenszere a szélsőségesen macsó férfiaknak és a túlságosan agresszív nőknek.

Mentálisan: megnyitja a tudatot a váratlan és irracionális impulzusokra, a szinkronicitásra, valamint képessé tesz arra, hogy lehetetlen helyzetekben is feltaláljuk magunkat. Óvatosan kell azonban báni vele, nehogy hiú ábrándokat keltsen bennünk vágyálmaink teljesüléséről.

Érzelmileg: a holdkő csillapítja az érzelmi bizonytalanságot és stresszt, valamint stabilizálja az érzelmeket. Fejleszti az érzelmi intelligenciát. A napfonatcsakrára téve a felszínre hozza a régi érzelmi mintákat, így megértjük ezeket, és aztán megszüntetjük. 

Fizikai: a holdkő erőteljesen befolyásolja a menstruációs ciklust, és enyhíti a menstruációval összefüggő rendellenességeket és feszültséget. Kapcsolatban áll a tobozmiriggyel, kiegyensúlyozza a hormonrendszert, a testfolyadékok áramlását, és ráhangol a bioritmus órájára. Hasznos sokkos esetekben, és használható hiperaktív gyerekek megnyugtatására is.
 Segíti az emésztő– és a szaporítószerveket, a tápanyagok felszívódását: csökkenti a méreganyagokat és a folyadék visszatartást; enyhíti a bőr, a haj, a szem, a máj és a hasnyálmirigy elváltozással járó betegségeit. Kitűnő a menstruációt megelőző tünetekre, a fogantatásra, a szülésre és a szoptatásra. Az elixírt hagyományosan álmatlanság ellen használják.

 Néhány gondolatot a holdkőről a szakirodalomból:

A forrás  : Judy H. Amit a kristályokról tudni érdemes

Adatok
Cikkszám
unas_397241
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek