Termékeink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Hírlevél
Szavazás
Termék részletek


Gondoskodó Őrangyal

ÚJ
Gondoskodó Őrangyal
 • Gondoskodó Őrangyal
 • Gondoskodó Őrangyal
 • Gondoskodó Őrangyal
1 200 Ft

 Képjáspis "Óriás Őrangyal" ,  a gondoskodó  jáspis,  féldrágakő, változatos mintákkal. Különleges minták, érdekes forma és csiszolás.

 •  Változatos formájú " Óriás "Őrangyalokat készítek.
   Minden ember más, és minden drágakő más kicsit, persze a rózsakvarc az rózsakvarc és a jáspis az jáspis de az energia a forma, a szín, változatos és különleges. Egyedi mint Te ! ezért készül mindenkinek egyedi angyal ! Például "Jáspis Őrangyal "

  Csillagjegy: Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Nyilas, Bak, Halak.
  Elem: föld, tűz (piros).
  Színe: vörös, barna, sárga, zöld, kék, bíbor.
  Jellegzetességei: a jáspis úgy ismert, mint a "legkiválóbb gondoskodó". Stresszes időkben életben tart és támogat; nyugalmat és a teljesség érzését biztosítja. Gyógyításra használva minden szempontból egységessé tesz. A jáspis emlékezteti az embereket arra, hogy segítsék egymást.
  Gondoskodik a védelemről, földeli az energiát és a testet. Elnyeli a negatív energiát, tisztítja és összehangolja a csakrákat, valamint az aurát. A jáspis egyensúlyban tartja a jin és a jangenergiát,Tisztítja az elektromágneses és a környezeti szennyeződést, beleértve a sugárzást is; segíti a varázsvesszővel történő keresést.
  . Bátorságot biztosít ahhoz, hogy félelmet nem ismerve szembenézzünk a problémákkal, és elősegíti az önmagunkkal szembeni őszinteséget. Az elkerülhetetlen konfliktusokban számíthatunk a támogatására.
  Mentálisan: segíti a gyors gondolkodást, növeli a szervezőkészséget és a feladatok átlátását. Serkenti a képzeletet, és az ötleteket tettekké alakítja át.
  Fizikailag: a jáspis újra energiával tölti fel a testet.
  Gyógyhatás: a jáspis támogatja a keringési, az emésztő– és az ivarszerveket. Egyensúlyban tartja a test ásványanyag–tartalmát. ( Forrás: J. Hall : Kristálybiblia )
 • Cikkszám
  unas_690405
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés