Kérdésed van? Fordulj hozzám bizalommal. +36 70 519 8753

Gondoskodó Őrangyal
Gondoskodó Őrangyal
1 200 Ft
ÚJ

Gondoskodó Őrangyal

Gondoskodó Őrangyal
Gondoskodó Őrangyal
Gondoskodó Őrangyal
Gondoskodó Őrangyal

 Képjáspis "Óriás Őrangyal",  a gondoskodó  jáspis,  féldrágakő, változatos mintákkal. Különleges minták, érdekes forma, méret és csiszolás.

 Változatos formájú " Óriás" Őrangyalokat is készítek.
 Minden ember más, és minden drágakő más kicsit, persze a rózsakvarc az rózsakvarc és a jáspis az jáspis de az energia a forma, a szín, változatos és különleges. Egyedi mint Te ! ezért készül mindenkinek egyedi angyal ! Például "Jáspis Őrangyal "

Csillagjegy: Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Nyilas, Bak, Halak.
Elem: föld, tűz (piros).
Színe: vörös, barna, sárga, zöld, kék, bíbor.
Jellegzetességei: a jáspis úgy ismert, mint a "legkiválóbb gondoskodó". Stresszes időkben életben tart és támogat; nyugalmat és a teljesség érzését biztosítja. Gyógyításra használva minden szempontból egységessé tesz. A jáspis emlékezteti az embereket arra, hogy segítsék egymást.
Gondoskodik a védelemről, földeli az energiát és a testet. Elnyeli a negatív energiát, tisztítja és összehangolja a csakrákat, valamint az aurát. A jáspis egyensúlyban tartja a jin és a jangenergiát,Tisztítja az elektromágneses és a környezeti szennyeződést, beleértve a sugárzást is; segíti a varázsvesszővel történő keresést.
Bátorságot biztosít ahhoz, hogy félelmet nem ismerve szembenézzünk a problémákkal, és elősegíti az önmagunkkal szembeni őszinteséget. Az elkerülhetetlen konfliktusokban számíthatunk a támogatására.
Mentálisan: segíti a gyors gondolkodást, növeli a szervezőkészséget és a feladatok átlátását. Serkenti a képzeletet, és az ötleteket tettekké alakítja át.
Fizikailag: a jáspis újra energiával tölti fel a testet,
 támogatja a keringési, az emésztő– és az ivarszerveket. Egyensúlyban tartja a test ásványanyag–tartalmát. ( Forrás: J. Hall : Kristálybiblia )
1 200 Ft
Részletek
Adatok
Cikkszám
unas_690405
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek