Kérdésed van? Fordulj hozzám bizalommal. +36 70 519 8753

Fluorit, Ásvány karkötő lávakővel
Fluorit, Ásvány karkötő lávakővel
4 490 Ft
ÚJ

Fluorit, Ásvány karkötő lávakővel

Fluorit, Ásvány karkötő lávakővel
Fluorit, Ásvány karkötő lávakővel

Ásvány kombináció karkötővé fűzve, funkcionális kristály válogatás.  A fluorit sokoldalú féldrágakő és a láva-kővel társítva az ékszer funkcionális karkötőként  működik.

Már az ókori uralkodónők is tudták,hogy a növényi olajok természetes hatóanyagai és rezgésükben hordozzák a szépség titkát. A rezgés a belső szépséget és a lelki egyensúlyt, az olaj a bőrünk ragyogó egészségét hordozza. Ha a bőrtípusodnak megfelelő krémedhez adsz pár csepp eszenciális olajat és a karkötőben lévő lávakőre 1-2 csepp olajat csöpögtetsz az olaj harmonizáló hatása egésznap elkísér. 

Javasolt olajok: Geránium, Balance,Rózsa...

Vakációs ajándék július -agusztus hónapban, 1ml minta olaj

A lávakő könnyű, porózus kő az illóolaj szépen eloszlik a felületén és az ásványon belül is, és a nap folyamán az esszencia jótékony hatását egésznap érezhetjük.

4 490 Ft
Részletek

Az ásványok hatása a szakkönyvek szerint:(J.H. Amit a kristályokról tudni érdemes, részletek)

FLUORIT

Csakra: harmadik szem csakra.
Csillagjegy: Bak, Vízöntő, bak.
Jellegzetességei: A fluorit fokozottan védelmező kristály, különösen pszichikai szinten. Segít felismerni (amikor a külső hatások már belülről emésztenek bennünket), valamint kizárni a lelki manipulációt és a nem megfelelő szellemi hatást. Tisztítja és stabilizálja az aurát. Rendkívül hatásos a komputer és az elektromágneses stressz ellen. Megfelelően elhelyezve blokkolja a geopatikus stressz minden fajtáját. A testben mindent tisztít, megszűr, eloszlat és újraszervez, ami nincs megfelelő állapotban. Ez a legjobb kristály a rendezetlenség bármilyen formájának megszüntetésére.
A fluorit földeli és egyesíti a spirituális energiát. Erősíti az előítéletektől mentes tárgyilagosságot, és fokozza az intuitív képességet, jobban tudatosítja bennünk a magasabb rendű spirituális valóságot, és meggyorsítja a spirituális eszmélést; valamint összpontosítja az elmét és az univerzális gondolkodáshoz kapcsolja. Stabilitást hoz a közösségekbe, és közös cél mögött sorakoztatja fel a tagokat.
Sok szinten társul a fejlődéshez, és belesimítja a mindennapi életbe. Legyőzi a káoszt, újjászervezi a fizikai, az érzelmi és a szellemi testet.
. Növeli a magabiztosságot, ügyességet.
A fluorit fejleszti a fizikai és a szellemi összerendezettséget, valamint megakadályozza a mentális rendellenességet. Útjukra engedi a megkövesedett elképzeléseket, és a nézőpontot tágítva segít túllépni a szűklátókörűségen. Szétoszlatja az illúziókat, felfedi az igazságot. Nagyon hasznos, ha pártatlanul és objektíven kell állást foglalnunk.
Ez a kristály a tanulás kitűnő segítője: összerendezi és feldolgozza az információkat, a már meglévő tudás egységbe foglalja a még megtanulandóval, növeli a figyelem–összpontosítást. Segít az új ismeretek hasznosításában, megkönnyíti a gyors gondolkodást.
Érzelmileg: stabilizáló hatása van. Lehetővé teszi, hogy megértsük, a gondolkodásunk és az érzéseink milyen hatással vannak a szervezetünkre. A kapcsolatokban az egyensúly fontosságára tanít.
Fizikailag: erősíti az egyensúly és a koordinációt.
Gyógyhatása: a fluorit hatékonyan gyógyító eszköz, elbánik a fertőzésekkel és a rendellenességekkel. Előnyös a fogak, a sejtek és a csontok számára; megjavítja a káros DNS–eket. Hatásos a vírusokkal szemben, különösen elixírként alkalmazva. Regenerálja a bőrt és a nyálkahártyát, főként a légutakban; . Az egész szervezeten áthatolva igyekszik a szív felé, fokozza a fájdalomcsillapítást. gyógyítja a bőrt: eltünteti a foltokat és a ráncokat.
Fluorit típusai színek alapján:

  • Kék fluorit: növelni a kreativitást, a fegyelmezett gondolkodást és a világos kommunikációt. Kéthatású kő: lecsillapítja vagy újjáéleszti az energiát, annak megfelelően, hogy mire van szüksége a fizikai vagy a biomágneses testnek.( Balance)
  • színtelen fluorit: serkenti a koronacsakrát, energiával tölti fel az aurát, és harmóniába hozza a szellemet a lélekkel. Összehangolja az összes csakrát, univerzális energiát hoz a fizikai testbe. Gyógyítás közben fokozza más kristályok hatékonyságát, és élesíti a homályos látást.
  • Zöld fluorit: közvetlen környezetünkben különösen hatékonyan nyeli el a negatív energiákat. A tudatalattiból a felszínre hozza az információkat és érvényesülni engedi az intuíciót. Hatásos tisztítója az aurának, a csakrának és a szellemnek: megszünteti az elavult szokásokat. Csillapítja a gyomorbántalmakat és a bélgörcsöket.
  • Ibolyaszínű és bíbor fluorit: stimulálja a harmadik szemet, józan ésszel gazdagítja az extraszensz kommunikációt. Hasznos a csontok, a csontvelő gyógykezelésében.

 

Adatok
Cikkszám
unas_876612
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek