Kérdésed van? Fordulj hozzám bizalommal. +36 70 519 8753

Favirág csokor, három szálas,
Favirág csokor, három szálas,
4 850 Ft
ÚJ

Favirág csokor, három szálas,

Favirág csokor, három szálas,
Favirág csokor, három szálas,

Kézműves favirágokból összeállított "három szálas csokor" Mindig az éppen készleten lévő virágokból egyedileg válogatva. A díszítő füvek, színes kiegészítők szezonálisan változnak. Minden csokor egyedi ezért a termék képhez képest minimális eltérés adódhat. 

Ebbe a termékben szépen formázott sötét lila ágas barack virág,négy ágon hat db ötszírmú virágokcska, és két szál, három virágos vaj-barna óriás nárcisz került. Az összhatást természetes szárított növényekkel egészítettem ki. Természetesen színesen. 

4 850 Ft
Részletek

A favirág kiváló ajándék és nagyszerű dekoráció babaszobába, menyasszonyi csokorként, lakodalomhoz, évfordulós partikhoz, termek állandó, tartós díszítésére és használhatja őket bátran asztaldíszek alkotó elemeként, csokrokban, süteményeken vagy akár képkeretekben.
És hogy milyen előnyei vannak a száraz és kézműves favirágnak az élővirággal szemben? Tartósak, évekig őrzik az esemény emlékét, sokáig díszítik a kiválasztott helyet. Ápolásuk egyszerű: a heti takarítást akár egy hajszárítóval elvégezhetjük. Fontos pozitívuma továbbá, hogy nem allergizál, nem hervad, hónapok, évek múlva is változatlan formában dekorál.

Adatok
Cikkszám
unas_360691
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek