Kérdésed van? Fordulj hozzám bizalommal. +36 70 519 8753

Favirág csokor, három szálas,
Favirág csokor, három szálas,
5 900 Ft
ÚJ

Favirág csokor, három szálas,

Favirág csokor, három szálas,
Favirág csokor, három szálas,

Kézműves favirágokból összeállított "három szálas csokor" Mindig az éppen készleten lévő virágokból egyedileg válogatva. A díszítő füvek, színes kiegészítők szezonálisan változnak. Minden csokor egyedi ezért a képhez képest  eltérés adódhat. 

. A  képen egy óriás két virágos napraforgó egy szál barna virág, pl. rózsa vagy szalagrrózsa és egy szál óriás nárciszból készült csokor látható, több "óriás" is került ebbe a figyelem felkeltő,szép csokorba. Az ár természetesen a csokorban lévő  virágok és kiegészítők árától függ.

5 900 Ft
Részletek

A favirág kiváló ajándék és nagyszerű dekoráció babaszobába, menyasszonyi csokorként, lakodalomhoz, évfordulós partikhoz, termek állandó, tartós díszítésére és használhatja őket bátran asztaldíszek alkotó elemeként, csokrokban, süteményeken vagy akár képkeretekben.
És hogy milyen előnyei vannak a száraz és kézműves favirágnak az élővirággal szemben? Tartósak, évekig őrzik az esemény emlékét, sokáig díszítik a kiválasztott helyet. Ápolásuk egyszerű: a heti takarítást akár egy hajszárítóval elvégezhetjük. Fontos pozitívuma továbbá, hogy nem allergizál, nem hervad, hónapok, évek múlva is változatlan formában dekorál.

Adatok
Cikkszám
unas_360691
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek