Tanúsítvány
SSL Certificate
Hírlevél
Szavazás
Termék részletek


Dupla Díszpárna,cirbolya

ÚJ
Dupla Díszpárna,cirbolya
 • Dupla Díszpárna,cirbolya
 • Dupla Díszpárna,cirbolya
 • Dupla Díszpárna,cirbolya
 • Dupla Díszpárna,cirbolya
 • Dupla Díszpárna,cirbolya
3 900 Ft

Dupla- díszpárna, tetszetős, férfi, női változatban. Utazáshoz, ajándéknak 18x14 cm emeletes párna, szalaggal, vagy gombbal vagy csipkével díszítve. A huzat és díszítés a változatoknál választható.

Kellemes illata jó közérzetett biztosít. Szundikáláshoz, merengéshez, alváshoz, meditáláshoz kiváló.

  A szakember leírása:

 https://gyogynovenyjoga.blog.hu/2017/11/18/cirbolyafenyo_az_illatos_nyugalom_avagy_az_alpok_kiralynoje?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook

 • A különleges cirbolyafenyő kedvezően hat a szívműködésre, testünket, lelkünket és szellemünket egyszerre pihenteti és élénkíti. Amellett, hogy jól alhatunk tőle, abban is segít, hogy könnyebben viseljük az időváltozással gyakran együtt járó fejfájást, levertséget, kellemetlen közérzetet. A cirbolyafenyő forgáccsal töltött párnák illat anyagokat párologtatnak, melyek a kellemes, jellegzetes illat mellett segítik a gyorsabb mélyalvási ciklus elérését.

  Csökkenti a szívfrekvenciát, erősíti a szív és érrendszert, valamint fizikai és mentális terhelés esetén is a terhelések utáni pihenési szakaszokban a vegetatív idegrendszer  gyorsabban regenerálódik.

  Természetes antiszeptikus hatásának köszönhetően, steril, biztonságos alváskörnyezetet biztosít, így gyermekek ágyaiban is jótékony hatású. Emelett a számtalan kiváló tulajdonság mellett szinte eltörpül a tény, hogy akár egy kis cirbolyapárna is milyen finom illattal tölti meg a hálószobát!

  100%-ban natúr termék, megújuló alapanyagokból.

 • Cikkszám
  unas_dd2
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés