Kérdésed van? Fordulj hozzám bizalommal. +36 70 519 8753

Bőség,gazdagság angyal
Bőség,gazdagság angyal
1 800 Ft
ÚJ

Bőség,gazdagság angyal

Bőség,gazdagság angyal
Bőség,gazdagság angyal
Bőség,gazdagság angyal
Bőség,gazdagság angyal
Bőség,gazdagság angyal
Bőség,gazdagság angyal
Bőség,gazdagság angyal

"Bőség és gazdagság" mi más lehetne az óriás citrin angyal jellemzője.

Csodás egyedi 4-5 gr-os amorf forma, csiszolt vagy  nyers test, 6mm fejecskével. A fej gyöngyválasztható:  citrin,  rózsakvarc vagy hegyikristály.

    CITRIN

A citrin hatékonyan tisztít és regenerál.

A citrin fokozza az életörömöt 

 

1 800 Ft
Részletek

A Nap erejét hordozza ez a rendkívül jótékony hatású kő. Meleget és energiát ad, nagyon kreatív. Azok közé a kristályok közé tartozik, amelyeket sosem kell tisztítani. Elnyeli, átalakítja, szétszórja és a földeli a negatív energiát, ezért fokozottan védi a környezetet.

Az élet minden szintjén energiával tölt fel. Mivel az aurát védelmezi, hatékony jelzőrendszerként használható, hogy képesek legyünk megvédeni magunkat. Tisztítja a csakrákat, különösen a napfonat– és a köldökcsakrát. Aktiválja a koronacsakrát, és utat enged a megérzésnek. 
A gazdagságot hozó kristályok közé tartozik. Ez a dinamikus kő vonzza a gazdagságot és a gyarapodást, sikert és mindent, ami jó. Boldog, nagylelkű kő. Arra ösztökél, hogy megosszuk másokkal azt amink van, s mindeközben segít abban, hogy megtartsuk a vagyonunkat. Megvan ahhoz az ereje, hogy örömben részesítse mindazokat, akik fogékonyak erre az érzésre. A citrin körül bánatnak és negatívvitásnak nincs helye. Hatásosan simítja el az egy közösségen vagy a családon belüli nézeteltéréseket.
Pszichológiailag: a citrin növeli az önérzetet és az önbizalmat, és megszünteti az ártó tendenciákat. Hangsúlyozza az egyéniséget, fejleszti az eltökéltséget, serkenti a kreativitást és segíti az önkifejezést. Kevésbé leszünk tőle érzékenyek, különösen a bírálatra; viszont előmozdítja az építő jellegű kritikát. Ösztönzi a pozitív beállítottság fejlődését és az optimista előretekintést; így lehetővé teszi, hogy haladjunk előre az áramlással, ne pedig a múlton rágódjunk. Ez a kő elősegíti az új tapasztalatok élvezetét, és a legjobb megoldás megtalálásáig támogatást nyújt az összes lehetséges út feltérképezéséhez ( Judy Hall )

Adatok
Cikkszám
unas_499418
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek