Kérdésed van? Fordulj hozzám bizalommal. +36 70 519 8753

Boldogulás , Aventurin karkötő
Boldogulás , Aventurin karkötő
4 300 Ft
ÚJ

Boldogulás , Aventurin karkötő

Boldogulás , Aventurin karkötő
Boldogulás , Aventurin karkötő

Aventurin golyók és kavicsok. Strasszos köztesekkel és aranyozott szívecskével.

Csakra: Szívcsakra.
Csillagjegy: Kos, Mérleg.
Szín: Zöld,(itt) kék, vörös, barna, őszibarack színű.
Jellegzetességei: az életben való boldogulás nagyon pozitív köve. Szoros kapcsolatban áll a tündérvilággal; és arra használják, hogy kristályrácsot hoznak létre a kertek vagy házak körül a geopatikus stressz ellen. Ha aventurint viselünk, elnyeli az elektromágneses szmogot és véd a környezetszennyezés ellen. Mobiltelefonra ragasztva a rezgések ellen nyújt védelmet. Feszültségmentesíti és kedvezőre fordítja a negatív helyzeteket.
Pszichológiailag: az aventurin megerősíti a vezetői képességeket és a döntéshozatalt. Erősíti a könyörületet, valamint az empátiát. Visszavisz bennünket a múltba, hogy megtaláljuk a rendellenességek okait.
Fizikai: az aventurin fokozza a teljes harmónia érzését. A születéstől hétéves korig szabályozza a fejlődést. Egyensúlyba hozza a férfi– és nő energiát, és elősegíti a szív regenerációját. ( forrás Judy Hall)

4 300 Ft
Részletek

Fontos infó! A köveket,kristályokat, ásványokat,  ősidők óta használja az emberiség a  test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az elmúlt évezredek alatt számtalan tudást és tapasztalatot  jegyeztek fel róluk. Ásvány ok,ékszerek leírásánál a forrás megjelölésével a szakirodalomból idézett leírások olvashatóak. Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok alternatív terápiaként való használata  kiegészítheti de nem helyettesíti a modern orvosi kezelést és a gyógyszeres kezelést.

Betegség esetén forduljon szakemberhez!

Adatok
Cikkszám
unas_764237
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek