Kérdésed van? Fordulj hozzám bizalommal. +36 70 519 8753

 Gyöngy Aurakvarc Garnitúra
Gyöngy Aurakvarc Garnitúra
8 500 Ft

Gyöngy Aurakvarc Garnitúra

Csodálatos, kvarc golyók szikrázó energiával és fénnyel ami távol tart minden ártó energiát. Az aprócska gyöngyházból készített golyóval még több védelmet ad a viselőjének. Az ékszer viselése erősíti az önbizalmat és a  pozitív kisugárzást.

A göngyről régóta azt monják, hogy szerencsét hoz, a nagy tengerjáró hajók matrózai mindig viseltek gyöngyből készült amulettet.

A karkötő stilusában  Angyal függő is készült ami függeszthető  angyal-hívóként bárhova a lakó-térben sőt az autóba is . De viselhető nyakban is ékszerként láncon vagy szalagon.

 A gyöngy Az ókori és középkori történelmi leírásokban a  legkorábbi görög istenenek tiszteletére a gyöngyszemeket az egyik legértékesebb isteni ajándéknak ismerik el. Valójában a rejtélyt és a misztikát szimbolizálja az emberiség történetének kezdete óta.  Általánosan a becsület szimbólumaként tartják számon. Minden gyöngy  kagyló- héjában  rejtőzik amíg nagy erőfeszítések árán a felszínre kerül  és akkor felfedi egyedülálló szépségét. Minden,különböző színű gyöngy más-más módon rezeg és más törekvésünkben képes támogatni.  Fehér-bölcsesség, a krém- a sikerért, barack az egészségért, lila a gazdagságért, fekete a szerelemért.

Raktáron :  1 db
8 500 Ft
Adatok
Cikkszám
unas_700526
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek