Kérdésed van? Fordulj hozzám bizalommal. +36 70 519 8753

Ásvány karkötő, kreatív gazdagság
Ásvány karkötő, kreatív gazdagság
4 900 Ft
ÚJ

Ásvány karkötő, kreatív gazdagság

Ásvány karkötő tigrisszem, karneol és citrin félrágakövekkel, kreatív és dinamikus. Minden tekintetben a gazdagságra irányítja a figyelmet. A gazdagság ebben az kombinációban a cselekvést, öszpontosítást és minden téren a gyarapodást jelenti.

Részletek egy szakértő tollából:

Citrin: A gazdagságot hozó kristályok közé tartozik. Ez a dinamikus kő vonzza a gazdagságot és a gyarapodást, sikert és mindent, ami jó. Boldog, nagylekű kő. Arra ösztökél, hogy megosszuk másokkal azt amink van, s mindeközben segít abban, hogy megtartsuk a vagyonunkat. ( Judy Hall )

A karneol a jelen valóságában földel és rögzít. Nagy energiával bíró stabilizáló kő, kitűnő a vitalitás és a motiváció újraépítése, valamint a kreativitás fokozására ( Judy Hall)

Tigrisszem:Megkönnyíti a célok megvalósítását, segít felismerni belső erőtartalékainkat és biztosítja a tiszta szándékot.Segít felismerni a tehetséget és a képességeket, no meg a hibákat is, amelyeket jó lenne legyőzni.Segít felismerni a tehetséget és a képességeket, no meg a hibákat is, amelyeket jó lenne legyőzni.( Juy Hall)

4 900 Ft
Részletek

Fontos infó! A köveket,kristályokat, ásványokat,  ősidők óta használja az emberiség a  test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az elmúlt évezredek alatt számtalan tudást és tapasztalatot  jegyeztek fel róluk. Ásvány ok,ékszerek leírásánál a forrás megjelölésével a szakirodalomból idézett leírások olvashatóak. Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok alternatív terápiaként való használata  kiegészítheti de nem helyettesíti a modern orvosi kezelést és a gyógyszeres kezelést.

Betegség esetén forduljon szakemberhez!

Adatok
Cikkszám
unas_351157
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek