Kérdésed van? Fordulj hozzám bizalommal. +36 70 519 8753

Ásvány karkötő, Türkizkék Bölcsesség
Ásvány karkötő, Türkizkék Bölcsesség
3 900 Ft
ÚJ

Ásvány karkötő, Türkizkék Bölcsesség

Ásvány karkötő, Türkizkék Bölcsesség
Ásvány karkötő, Türkizkék Bölcsesség

A színek változatossága és vidámsága és a kétféle szimbólum alkotja a karkötő erejét. Először is a "kövek" van itt türkiz, türkinit, festett howlit, színek és még minták is. A szimbólumok pedig , a türkiz teknős az örök és  bölcs gondolkodást, a segítő kéz pedig mindig jól jön. Az ásvány porból a gyanta segítségével színes szivárvány minta lesz.

A howlit türkizre festve is teszi a dolgát, segíti az anyagcserét mint a fogyókúrázók " csoda " fegyvere.

" A howlit kifejezésre juttatja a törekvéseket, legyenek azok akár spirituálisak, akár az anyagi világhoz kötődőek, és hozzásegít az elérésükhöz.
Pszichológiailag: türelemre tanít, valamint segít megszüntetni a dührohamot és a fékezhetetlen haragot. Egy darabot a zsebünkbe téve elnyeli a haragunkat, és bármit, ami ellenünk irányul. Lehetővé teszi a gáncsoskodásra és az önzésre való hajlam legyőzését, erősíti a pozitív jellemvonásokat." (Judy Hall )

3 900 Ft
Részletek

Fontos infó! A köveket,kristályokat, ásványokat,  ősidők óta használja az emberiség a  test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az elmúlt évezredek alatt számtalan tudást és tapasztalatot  jegyeztek fel róluk. Ásvány ok,ékszerek leírásánál a forrás megjelölésével a szakirodalomból idézett leírások olvashatóak. Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok alternatív terápiaként való használata  kiegészítheti de nem helyettesíti a modern orvosi kezelést és a gyógyszeres kezelést.

Betegség esetén forduljon szakemberhez!

Adatok
Cikkszám
unas_968795
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek