Kérdésed van? Fordulj hozzám bizalommal. +36 70 519 8753

Ásvány függő Zoizit
Ásvány függő Zoizit
1 800 Ft
ÚJ

Ásvány függő Zoizit

Ásvány függő Zoizit
Ásvány függő Zoizit

Ovális függő,az első rész domború a hátlap egyenesre csiszolt, tökéletesen illeszkedik a testre. Ezüst színű alergia mentes fém függesztővel egy  különleges ásványból.

Az ásvány neve: Zoizit-rubinnal. A zöld több árnyalával határozottan a remény érzetét kelti. Kreatívvá és alkotó kedvüvé tesz, segít visszatalálni az eredeti szánékaink kiinduló pontjához.

Az ásványokról itt leírt ismertető anyagok, a szakirodalom feljegyzései és a kristálygyógyászat tanai alapján készültek. Ha idézek valakiktől a forrást minden esetben feltüntetem. Az ismertetett hatások nem helyettesítik a szakszerű orvosi ellátást. A kristály terápia hatékony kiegészítője lehet az egyéb gyógymódoknak.

Ásványtanilag az ellenálló képesség fokozását és a regeneráló képesség növelését a zoizit kristály szerkezetének tulajdonítják ( szigetszilikát, csoportszilikát) Zoizitot először Karintiában találtak a 18. század végén, sokszor tartalmaz rubin zárványokat is. 

Érdemes hosszabb időn át a testen hordani érintkezve a bőrrel.( R.G.)

Készleten egy darab van, ez kerül a csomagba. A termékfotókon a megvilágítással probáltuk minnél pontosabban megmutatni. 

Az ár 1db függőre vonatkozik a változatok menüpontban rendelhető hozzá hasított bőrszál vagy nikkel mentes fémlánc.

1 800 Ft
Részletek

Bármilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel Önnél, úgy mindenképpen keresse fel kezelőorvosát. (A Btk. 187. törvény módosítása nyomán erre fel kell hívnunk a figyelmet.).

Adatok
Cikkszám
unas_716465
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek