Kérdésed van? Fordulj hozzám bizalommal. +36 70 519 8753

Ásvány Terrárium "Kreatív Kalcit"
Ásvány Terrárium "Kreatív Kalcit"
3 900 Ft
ÚJ

Ásvány Terrárium "Kreatív Kalcit"

Ásvány Terrárium "Kreatív Kalcit"
Ásvány Terrárium "Kreatív Kalcit"
Ásvány Terrárium "Kreatív Kalcit"
Ásvány Terrárium "Kreatív Kalcit"
Ásvány Terrárium "Kreatív Kalcit"

 Szép formájú üveg,  csipkével szalaggal díszítve gondosan válogatott léleképítő  tárgyakkal gazdagon megtöltve. A szalagok és szimbólumok amikkel az üveget díszítem mindig erőt-energiát közvetítenek a térnek és a környezetben élőknek. A szárított növényi részecskék illatosíthatóak és így aromaterápiás alkalmazásuk is lehetséges. A csomagban található sárga, kézműves favirág rózsa a színével,  a szárított de illatos narancs szeletke az illatával is tovább fokozza  cselekvő  energiánkat és a motivációt.

Több variációban készítem, a változatok menüpontban a karkötő választható mézkalcit (1) vagy narancskalcit (2) ásvány splitterekből válogatva, felfűzve.  (3)csakra karkötő ásvány szemcsékből. A karkötő díszítheti a terráriumot de hordható a "neve" szerint karkötőként. Mindenképpen Téged szolgál. 

Kalcit, a neve is mutatja hogy javarészt kalciumból áll, ezért nélkülözhetetlen a szervezet számára. A Kalcit ásványt, más néven mészpátot, a történetek szerint már évezredek óta használják gyógyításra. Elsősorban enyhíti a bőrirritációkat. Erős energiatisztító hatása van, megtisztítja a környezetét. Megnyugtatja a lelket, erőt és önbizalmat kölcsönöz tulajdonosának. Segíti a szervezetben a kalcium beépülését, feloldja a mészlerakódásokat, erősíti az ízületeket és a csontokat. Serkenti a szövetek regenerálódását, a keringédt. Erősíti az immunrendszert és energiával tölti fel a csakrákat. Gyermekek esetében támogatja a fejlődést, növekedést. Lelki síkon gondoskodik belső egyensúlyunkról, önbizalmat ad, növeli a tetterőnket, kreativitásunkat.

Sárga Kalcit 

A mézkalcit a a napfonat csakrához kapcsolódik, és az élet édességének aktiválója. Ez a kő maga a derű, a kacagás, ha elvégeztük a munkát, mit feltár előttünk. A lelki és a testi emésztést indítja be nekünk, ha kérjük tőle, és elfogadjuk. Emésztésünk blokkjait, melyek a félelmeink, kioldozza . Beindul testben, lélekben az energia, és mi megtisztulva felemelkedünk szellemünkbe. Végre megbízunk önmagunk érzéseiben és kibomlik a tudás bennünk.

 A csomagolás módja is a változatok menüpontban választható. Ha ajándékba adod érdemes az elegáns tüll zsákban kérni. 

Válogass a különböző ásványok közül. 

3 900 Ft
Részletek

 

 

 

 

Adatok
Cikkszám
unas_922775
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek