Kérdésed van? Fordulj hozzám bizalommal. +36 70 519 8753

Aroma Diffúzor, Sunshine
Aroma Diffúzor, Sunshine
14 900 Ft
ÚJ

Aroma Diffúzor, Sunshine

Aroma Diffúzor, Sunshine
Aroma Diffúzor, Sunshine
Aroma Diffúzor, Sunshine
Aroma Diffúzor, Sunshine
Aroma Diffúzor, Sunshine

A törődés illata érződik az otthonodban ha aroma diffúzort használsz rendszeresen.

Sunshine aromaterápiás diffúzorunkat úgy terveztük, hogy harmonikusan illeszkedjen az autóba vagy a személyes helyiségbe vagy az  irodába és olyan funkciókkal rendelkezik, mint az USB tápegység és az automatikus kikapcsolás a nagyobb biztonság érdekében. Hatékony diffúziós eljárása egyenletesen eloszlatja az illóolajok jótékony hatásait és illatát az egész térben. Az aromaterápiás diffúzorok használata egyszerű és biztonságos módja annak, hogy megtapasztald az illóolajok terápiás előnyeit.

Aromaterápiás diffúzorunk egy elegáns, minimalista készülék, amelyet úgy terveztek, hogy könnyedén integrálható legyen az autó, az otthon vagy az iroda dekorációjához. A 100 ml-es kapacitással és óránként 20 ml hatékony diffúziós mennyiséggel képes hosszabb időn keresztül terápiás illatokkal megtölteni autója terét. Akár a stressz csökkentésére, akár energiaszintjének növelésére törekszik, egy aromaterápiás diffúzor az autójában vagy személyes helyiségében segíthet céljai elérésében és általános jólétének fokozásában.

Legfontosabb jellemzők:

  • Kompakt kivitelezés: Az aromaterápiás diffúzor kompakt felépítésű, így vonzó kiegészítője bármely autónak ingázás közben.
  • Sokoldalú tápellátási lehetőségek: Az USB tápegység üzemmód megkönnyíti a hordozhatóságot és a sokoldalúságot, így bárhol és bármikor élvezheti az aromaterápiás kezelést.
  • Hatékony illóolaj diffúzió: Az óránként 20-30 ml-es diffúziós mennyiséggel ez a készülék hatékonyan szórja szét az Ön által kiválasztott illóolajokat az autóban vagy a személyes térben, nyugtató és pihentető környezetet teremtve.
  • Biztonsági intézkedések: Az automatikus kikapcsolási funkció gondoskodik a biztonságról, mivel leáll, amikor a víz kiürül.
  • Hangulatvilágítás: Fokozza az aromaterápia élményét a beépített világítás funkcióval.

A száraz levegő rengeteg kellemetlen tünetet okoz: a kaparó torok, az eldugult orr, a kiszáradt légutak mind arra utalnak, hogy az otthonod levegője száraz, és meg kellene oldanod a levegő párásítását.Télen a lakások relatív páratartalma – vagyis az az érték, ami műszeres mérés nélkül is érzékelhető az emberi szervezet számára – nagyjából 20-30% körül mozog, de még a frissen kiteregetett ruhák sem képesek ezt néhány százalékkal feljebb tornázni. Nyáron ezzel szemben a 80%-os páratartalom sem ritka, ami viszont már akár túl sok is lehet; az optimális érték valahol 40 és 60% között található.

A közeledben működő aroma diffúzor a jól megválasztott illóolajjal kiváló energiát adhat a minden napi tevékenységhez.

A termék ismertetését a gyártótól idéztük. 

14 900 Ft
Adatok
Cikkszám
unas_821308
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek