Kérdésed van? Fordulj hozzám bizalommal. +36 70 519 8753

Akvamarin karkötő
Akvamarin karkötő
3 900 Ft
ÚJ

Akvamarin karkötő

Akvamarin karkötő
Akvamarin karkötő
Akvamarin karkötő
Akvamarin karkötő
Akvamarin karkötő

Nyers akvamarin és gömbölyített,csiszolt apró kövek, türkiz mini gömbökkel. Persze angyallal és tibeti ezüst táblácskával. Hatása kiváló a testre... lélekre... szellemre..... és még a tér ( ahol élünk) is sokkal hangulatosabb is a nyers akvamarinnak köszönhetően.

A szakkönyv szerint

Forrás: J.Hall , Kristálybiblia, Amit a kristályokról tudni érdemes...
Csakra: harmadik szem csakra.
Csillagjegy: Bika, Ikrek, Kos, Mérleg, Halak, Vízöntő.
Elem: víz, levegő.
Színe: világoskéktől a zöldeskékig, átlátszótól az áttetszőig.
Jellegzetességei: az akvamarin a bátorság köve. Nyugtató energiái csökkentik a stresszt, és lecsillapítják az elmét. Harmóniát teremt a környezetében, véd a szennyező anyagok ellen. Az ősi időkben azt tartották róla, hogy szembeszáll a sötétség erőivel. A hajósok talizmánként hordták magukkal vízbe fulladás ellen.
Pszichológiailag: az akvamarin elsősorban az érzékeny emberek kristálya. Erejével felébreszti másokban a toleranciát. Legyőzi az előítéletet, támogatást nyújt bárkinek, akit nyomaszt a felelőség; viszont segít abban, hogy felelőséget vállaljunk önmagunkért. A személyiséget becsületessé, kitartóvá és dinamikussá teszi. Szétzúzza a régi, önromboló programokat.
Az akvamarin megnyugtatja és élesíti az elmét, fejleszti a felfogóképességet, és elosztja a fejetlenséget. Megvan az a képessége, hogy segíti lezárni a befejezetlen üzleti ügyeket. Bármiről legyen is szó, minden szinten megkönnyíti a lezárást–befejezést. A kommunikációt megnehezítő blokkokat oldja, fejleszti az önkifejezést. Segítségünkre van a mögöttes érzelmi állapotok megértésében és az érzelmeink kifejezésében. Enyhíti a félelmeket, fokozza az érzékenységet.
Spirituálisan: az akvamarin élesebbé teszi a megérzést. Csodálatos kő a meditáláshoz, valamint emberbaráti szolgálatra bátorít.
Védi az aurát és összehangolja a csakrákat, megtisztítja a torokcsakrát,.
Gyógyhatása: az akvamarin hasznos torokfájásra, megduzzadt mirigyekre és pajzsmirigyproblémákra. Összehangolja a hipofízist és a pajzsmirigyet, szabályozza a hormonokat, valamint a növekedést. Általános frissítő hatása van. Erősíti a szervezet tisztító feladatokat ellátó szerveit; jótékonyan hat a szemre, az állkapocsra, a fogakra és a gyomorra. Egyaránt segítséget jelent a rövid– és a távoltartásra, valamint csillapítja az immunrendszer túlreagálását.

Ásvány
Akvamarine
3 900 Ft
Adatok
Cikkszám
unas_801198
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek