Kérdésed van? Fordulj hozzám bizalommal. +36 70 519 8753

Akvamarin karkötő
Akvamarin karkötő
3 900 Ft
ÚJ

Akvamarin karkötő

Akvamarin karkötő
Akvamarin karkötő
Akvamarin karkötő

Nyers akvamarin és gömbölyített,csiszolt apró kövek, türkiz mini gömbökkel. Persze angyallal és tibeti ezüst táblácskával. Hatása kiváló a testre... lélekre... szellemre..... és még a tér ( ahol élünk) is sokkal hangulatosabb is a nyers akvamarinnak köszönhetően.

Részletesen a bővebb információknál .

Ásvány
Akvamarine
3 900 Ft
Részletek

Akvamarin

Forrás: J.Hall , Kristálybiblia, Amit a kristályokról tudni érdemes...
Csakra: harmadik szem csakra.
Csillagjegy: Bika, Ikrek, Kos, Mérleg, Halak, Vízöntő.
Elem: víz, levegő.
Színe: világoskéktől a zöldeskékig, átlátszótól az áttetszőig.
Jellegzetességei: az akvamarin a bátorság köve. Nyugtató energiái csökkentik a stresszt, és lecsillapítják az elmét. Harmóniát teremt a környezetében, véd a szennyező anyagok ellen. Az ősi időkben azt tartották róla, hogy szembeszáll a sötétség erőivel. A hajósok talizmánként hordták magukkal vízbe fulladás ellen.
Pszichológiailag: az akvamarin elsősorban az érzékeny emberek kristálya. Erejével felébreszti másokban a toleranciát. Legyőzi az előítéletet, támogatást nyújt bárkinek, akit nyomaszt a felelőség; viszont segít abban, hogy felelőséget vállaljunk önmagunkért. A személyiséget becsületessé, kitartóvá és dinamikussá teszi. Szétzúzza a régi, önromboló programokat.
Az akvamarin megnyugtatja és élesíti az elmét, fejleszti a felfogóképességet, és elosztja a fejetlenséget. Megvan az a képessége, hogy segíti lezárni a befejezetlen üzleti ügyeket. Bármiről legyen is szó, minden szinten megkönnyíti a lezárást–befejezést. A kommunikációt megnehezítő blokkokat oldja, fejleszti az önkifejezést. Segítségünkre van a mögöttes érzelmi állapotok megértésében és az érzelmeink kifejezésében. Enyhíti a félelmeket, fokozza az érzékenységet.
Spirituálisan: az akvamarin élesebbé teszi a megérzést. Csodálatos kő a meditáláshoz, valamint emberbaráti szolgálatra bátorít.
Védi az aurát és összehangolja a csakrákat, megtisztítja a torokcsakrát,.
Gyógyhatása: az akvamarin hasznos torokfájásra, megduzzadt mirigyekre és pajzsmirigyproblémákra. Összehangolja a hipofízist és a pajzsmirigyet, szabályozza a hormonokat, valamint a növekedést. Általános frissítő hatása van. Erősíti a szervezet tisztító feladatokat ellátó szerveit; jótékonyan hat a szemre, az állkapocsra, a fogakra és a gyomorra. Egyaránt segítséget jelent a rövid– és a távoltartásra, valamint csillapítja az immunrendszer túlreagálását.

Adatok
Cikkszám
unas_801198
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek