Kérdésed van? Fordulj hozzám bizalommal. +36 70 519 8753

Akvamarin Angyalhívóval
Akvamarin Angyalhívóval
7 800 Ft
ÚJ

Akvamarin Angyalhívóval

Akvamarin Angyalhívóval
Akvamarin Angyalhívóval
Akvamarin Angyalhívóval
Akvamarin Angyalhívóval

Akvamarin, 8mm-es golyók és ezüst színű Angyalhívó gömb.

Rugalmas damillal készített női karkötő,nyitható gömb alakú Angyalhívó, szív mintával. Az angyalhívót viselheted filc golyóval, hasznos az aromaterápiához, de ásvánnyal is hívhatod az Angyalkát aki segíthet.

Akvamarine: 

Csakra: harmadik szemcsakra.
Csillagjegy: Bika, Ikrek, Kos, Mérleg, Halak, Vízöntő.
Elem: víz, levegő.
Színe: világoskéktől a zöldeskékig, átlátszótól az áttetszőig.

Jellegzetességei: az akvamarin a bátorság köve. Nyugtató energiái csökkentik a stresszt, és lecsillapítják az elmét. Harmóniát teremt a környezetében, véd a szennyező anyagok ellen. Az ősi időkben azt tartották róla, hogy szembeszáll a sötétség erőivel, és elnyeri a fénylelkek pártfogását. A hajósok talizmánként hordták magukkal vízbe fulladás ellen.

Az angyalhívót

7 800 Ft
Részletek

Fontos infó! A köveket,kristályokat, ásványokat,  ősidők óta használja az emberiség a  test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az elmúlt évezredek alatt számtalan tudást és tapasztalatot  jegyeztek fel róluk. Ásvány ok,ékszerek leírásánál a forrás megjelölésével a szakirodalomból idézett leírások olvashatóak. Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok alternatív terápiaként való használata  kiegészítheti de nem helyettesíti a modern orvosi kezelést és a gyógyszeres kezelést.

Betegség esetén forduljon szakemberhez!

Adatok
Cikkszám
unas_761566
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek